Jornades Feministes

jornades feministesBones companyes,

Des de l’assemblea de dones feministes de l’Eixample hem organitzat unes jornades feministes al barri en el context del 8 de març, dia internacional de les dones.

Tots els actes giraran al voltant del tema de les agressions sexistes i l’autodefensa feminista ja que, recentment, hi ha hagut cuatre casos de dones del barri que han patit agressions al carrer per part d’un desconegut que es creu amb el dret i l’impunitat de violentar a les dones al carrer. Aprofitat l’avinentesa i en relació amb altres casos que hi ha hagut a l’Eixample, Gràcia i voltants (com el cas del noi de cúter), hem vist la necessitat de fer-les.

N’hi haurà un acte-xerrada-debat-sessió de curts (activitat mixta) sobre violències masclistes el dimarts 11 de març , una kafeta per a dones, lesbianes i trans el divendres 14 de març i una manifestació per a dones, lesbianes i trans el dimarts 18 en contra de les agressions sexistes. Tots els actes es faran a l’Ateneu Popular de l’Eixample.

En aquests temps en què les nostres llibertats i conquestes socials es trenquen davant el silenci imposat per un capitalisme patriarcal que ens vol invisibles, nosaltres volem repensar-nos en col·lectiu repensant un món en el qual puguem viure lliures d’estigmes, discriminacions i agressions lligades al fet de ser dones i lliures d’un control extern sobre els nostres cossos i les nostres vides.

Davant les seves agressions, la nostra resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s